Ihanaa, että päädyit sivulleni!! Nia on liikuttanut yli vuosikymmenen ajan minua läpi opiskelujen, työn, lastenhoidon, raskauksien ja elämän erilaisten myllerrysten. Olen oppinut nauttimaan kaikista elämän vaiheista, olen saanut unelmoida ja kokea turvallisuutta omassa kehossani. Teen asiat oman kehoni tavalla.


Niassa yhdistyy kamppailulajit, tanssi ja kehoa hoitavat tekniikat ainutlaatuisella tavalla, käsitellen kaikkea body-mind-spirit-lähtökohtasta. Jokainen ihminen on kokonaisuus, mikä huomioidaan tässä fitness-lajissa mielestäni erinomaisesti. Nia-tunnilla voit itse valita liikkeittesi syvyyden, intensiteetin ja voimakkuuden, mikä tekee lajista kaikille sopivan. Päätät itse, nautitko tunnilla kehon uskomattomasta kyvystä palautua rasituksista, voimistuvista aistimuksista vai täysillä hikoilusta. Kaikki on sallittua, kunhan se vain tuntuu hyvältä kehossasi. Päästä irti suorittamisesta ja ihastu itseesi!


Olen saanut ohjata tanssin iloa Oulussa vuodesta 2004. Toivon sydämellisesti, että myös sinä sallit Nian liikuttaa elämääsi. Tule tunneilleni ja playshoppeihini iloitsemaan elävästä kehostasi!
Pidä huolta itsestäsi ja helli kehoasi!!


Sanna Virkkunen

Tervetuloa!

Sanna Virkkunen            sanna@sannania.com            050 5324633